saknaden

hej bloggen!
idag har jag bara varit i skolan och sen vart hemma hos osociala frida som bara sover.
just nu känns allt rätt hopplöst och grått. det blir verkligen så efter att man kommit hem från semestern, man har haft skitkul i två veckor och mått jättebra, sen kommer man hem till kalla skit sverige och här är allt tråkigt i jämförelse med semestern. har kommit fram till att man måste stanna utomlands (thailand!) så länge tills man börjar längta hem. som när jag var i thailand 2008, och stannade i flera månader, då längtar man hem till slut. 

nu ska jag ta mig tid att skriva ner lite av minnena från thailand-09 så att jag kan gå tillbaks och läsa senare.
bråket med norskorna, Tina and Stine, började med att min kompis strulade med en kille som jobbade på en resturang, och sen dissade hon honom och svarade inte när han ringde, sen så en kväll skrev hon att han skulle komma till en bar, då svarade han att han var med Tina and Stine. då skrev frida 'snopp i stjärten' tillbaka. så gick vi inte tillbaka till den resturangen...föräns frida fick ett sms där det stod något i stil med "han är min, han vill ikke ta deg i rompa osv osv" förstod inte människan att vi drev? då gick vi dit, bara för att förstöra hehe, och så höll frida och han på igen, och sen en dag när vi gick dit för att ta något att dricka, då när vi kommer in i resturangen ställer sig personalen upp och applåderar, förutom yu, som han hette, förstås. vi undrade vad som hände, och då såg vi två jättefjortisar sitta där och kolla oroligt mot oss, vid ett annat bord. yu hade messed up, båda hans "tjejer" hade kommit samtidigt. Nus (hans kompis som jag strula med) vinkade till oss att vi skulle sätta oss vid personalens bord och det gjorde vi, då ringde yus mobil och han svarade, på engelska. smart! sen gick han ner och mötte stine på stranden och vi drog därifrån, men då sprang "ormen" som han kallades, han var lite sliskig, men snäll, ikapp oss och sa att yu och Nus väntade borta i skogen, yeah right tänkte vi, dom vill bara lura oss härifrån. fast sen gick vi längs stranden och då ropade Nus uppifrån skogen att vi skulle komma. då pratade vi lite med dom och frågade vem stine var, men yu var väl som vanligt hög, och babblade bara på om något annat. så då sket vi i allt och åkte med dom in till stan och sen hem till dom, vid 1 tiden var vi tvugna att gå hem. sen gick jag och frida ut på stranden och mötte rengsak och snackade lite, sen ringde frida yu och gissa vem som svarar? Stine! hon sa att hon hatade frida, skulle slå henne och att hon skulle kyssa fridas arsle(?) några dagar senare ringde nus mig och ville träffas så då mötte vi han vid vägen, med yu, fast frida skrek lite på honom men han var hög. sen träffades dom igen och blev sams och så, sen kom vi och norskorna samtidigt till resturangen igen! då blev det stressigt för yu.. haha alltså vilket miffo han var, fast det var ändå bara en "semesterflört" om det hade varit i sverige skulle det ju inte vara okej alls.

en kväll när vi skulle ut på party med rengsak och hans kompisar ljög vi för några muslimska killar, som vi hade strulat med, och då är man tydligen tillsammans i thailand(!?) vi sa att vi skulle sova och sen kom dom till stället "opium" där vi var, och var pissed off. Lek, Linneas "kille" observera:" " var galnast, sen "fridas"=Sed och sen "min"=Boy. klockan var runt 1 så vi var endå tvugna att gå så då sa vi att dom kunde skjutsa hem oss, men linnea ville inte åka med Lek, för han var galen och full så då sa boy att hon fick åka med mig och honom. hahah Sed var sur på frida och ignorerade henne, så skulle hon smidigt försöka sätta sig bredvid honom på moppen, då bränner hon först sig på avgasröret och sen välter hon moppen, klantigt... så då skulle frida åka med Sed, men så satte sig Lek framför Sed och körde iväg, och vi andra körde efter, lite oroliga över galningen. då kör han ner till long beach, som är helt öde, där finns bara skog och en basketplan typ. jag och linnea började typ gråta av panik och skrek på Boy som skrek tillbaka till oss: Call your grandmother!! call your grandmother!! trodde att han skulle behålla lugnet men icke.. nere vid skogen stannade lek och sa att han ville prata med linnea nu, men hon vågade inte och grät nästan. då sa boy att han skulle skjutsa hem oss alla tre och så fick de andra köra bakom..när vi kom fram till vårt hotell tackade vi boy så mycket och Lek körde iväg mot long beach igen, då fick vi lite panik och trodde att han skulle åka tillbaka till opium och döda rengsak hehe... fast boy sa att allt var lugnt, sen ringde rengsak och han var okej.

andra roliga saker vi gjorde var att vi åkte runt ön med tuk-tuk jättebilligt för vi var så söta! vi snorklade två gånger och gick på thaiboxnings match, det var hemskt att se, var typ 9 åringar som slogs mot varadra och de svenska idioterna bredvid oss skrek "fight fight!" töööntar.. inne i stan hade man alltid minst 3 taxi chafförer flåsande i nacken, lagom jobbigt. hahah det var en taxi kille som var rätt gammal som frågade oss vad vi hette då svarade vi: kuk..penis..and snopp och han upprepade glatt och alla svenskar som gick förbi asgarvade. hehe det var roligt..

säger bara en sak, Thailand är världens bästa land! vädret, maten, ja allt är bäst! härligare människor får man leta efter... ska definitivt flytta dit efter gymnasiet:D och i jul ska vi tillbaka i FEM VECKOR:D can't wait..

tror inte någon orkar läsa enda ner hit..men endå:) puss!    

Kommentarer
Postat av: Johanna

sv; Ellerhur, thailand är megabäst! Ska också flytta dit efter gymnasiet har jag bestämt, haha, ska gifta mig med en thaikille xD Redan bortlovad ju, heh.

vart var du i thailand då? :)

kram.

2009-03-26 @ 19:16:53
URL: http://supersillman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0