jul avslutningen

kom nyss hem från skolan, först var vi i kyrkan och sen gick vi till klassrummet och fick betygen. jag fick 3 VG och resten G, är lite besviken för min so lärare hade sagt att jag skulle helt klart få VG i religion i betyget, men nehe bara G. ska prata med honom när vi börjar igen. ja så var det ju vår sång i kyrkan då...vi sög. hahahha aso tror aldrig jag skämts så mycket. vi gick upp och ställde oss där framme på trappan, och så började vi sjunga. vi sjöng helt fel, vi sjöng typ "oh happy day" "oh happy day" 73 gånger i rad sen mumlade vi fram lite "when jesus washed" "when jesus washed" och i helt fel ordning. ingen visste heller när vi skulle sluta så vi sjöng typ på i en kvart. och INGEN klappade händerna när vi var klara. pinsamt pinsamt..


oh happy day

tjeeenä, idag har jag vart i skolan, bara en timma för vi hade städdag men endå. vid 9-tiden var jag hemma igen och åt frukost, päron och youghurt hehe. nu har jag suttit lite vid datorn (2 timmar) och chillat;) är hos mormor för hela familjen är hemma och är sjuka.
imorgon är det jul avslutning! halv 9 ska vi vara i kyrkan, vår klass kanske lite tidigare för vi ska ju sjunga (!?) OH HAPPY DAY heter låten, det är typ gospel. hahaha aso jag vet inte hur vi kom på det här... men vi ska äga alla andra tönt nior som ska sjunga "tänd ett ljus" . stora "prästrockar" ska vi tydligen ha på oss också, såna som dom har i filmer, dom som sjunger gospel. hahah jag vet inte hur det här kommer gå, vi har knappt tränat nånting, ingen kan texten och ingen kan hålla takten. men aja alla vet att 9D inte är den seriösaste klassen i skolan..


9D jul avslutningen 2008

onödigt

hejsan:) idag var jag i skolan, sket i studietimman, sen hade vi håltimma på matten, svenskan och engelskan, enda lektionen vi hade var extra-engelska där vi löste korsord. onödigt att jag gick till skolan alls. hela den här veckan är fan onödig? betygern är redan satta och vi typ spelar spel och leker på lektionerna, det kan man lika gärna göra hemma. så idag har vi typ suttit i nåt jävla "mysrum" i skolan och sovit. kul.
var det nån som såg titanic igår? aso jag döör älskar den filmen:') börjar alltid gråta även hur många gånger jag sett den..
aja snart ska jag ut med frida och leverera LAX.



thailand biljetter bokade!

YESS:D den 15/2 drar jag, frida och linnea till thailand! det kommer bli såå kul:D fast lite läskigt att åka dit själv med byten av plan och sånt. fast endå skitkul:D åhh jag är så glad:) LÄNGTAR<33
här kommer lite bilder från koh lanta:)


HEEEEEEEELG :)

tjeeenä:) nu är det äntligen fredag! sitter hos frida i hennes rum medans amanda och hon nördar bubble, vet inte vad vi ska göra ikväll, tror vi ska ut.
snart är det juuuuuuuuuuuuuul! längtar<33
men vi ska dra och möta penny i liljeholmen nu, herrååå:)<3

onsdag

shuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)
idag har jag typ varit i skolan (1 lektion) försov mig så orkade inte stressa, chillade typ framför tv ist mohaha:) hade engelska prov, det gick nog jättebra (a)
ikväll ska jag och frida sälja LAX. vår nya favorit syssla. gör det varje kväll i veckan ist för att umgås med vänner. det är faktist roligt att se hur många freaks som bor här. får typ hjärtklappning när dom öppnar dörren. haha när vi plingade på en kille, så hörde vi nån där inne, fast den typ öppna inte dörren. sen ryckte killen i handtaget några gånger, sen hörde vi hur han vred om typ 700 lås, och efter en kvart kom han ut. och inte ville han ha lax heller, bara bjuda in mig och lilla frida på frukt (?) usch.. fast frukten var god.
snart är det juuuuuuuuuuuuuul:D längtar! och i februari kanske jag, frida och linnea kommer få åka till thailand på semester! med mormor dårå..men endå! fett roligt det skulle bli:)

hittade lite gamla bilder på oss från typ 7:an;) hehe


RSS 2.0